Motoren en scooters 2018-08-10T20:40:05+00:00
Loading...

ENI I-Ride, high-tech motorolie voor 2-wielers met top prestaties als minimum.

Motoren van motorfietsen werken vaak onder extreme omstandigheden, zodat een smeermiddel van uiterst hoge kwaliteit essentieel is voor betrouwbare prestaties. De motor temperatuur van motorfietsen en scooters is, mede door het hoge toerental, in het algemeen hoog, waardoor het smeermiddel thermisch hoog belast wordt. Voor deze veeleisende voertuigen heeft ENI Research daarom I-Ride ontwikkeld, een lijn smeermiddelen met uitstekende eigenschappen.

ENI I-Ride omvat een breed scala van motoroliën, welke een soepele werking van uw motorfiets/scooter garandeert. Voor de motor is het van belang dat motorolie bij lage temperatuur voldoende vloeibaar is, zodat u meteen na de start al met een gerust hart aan de gashendel kunt draaien. Doordat de motor minder olie bevat, terwijl de temperatuur door het hogere toerental veel verder oploopt, is motorolie in een 2-wieler onderhevig aan een veel zwaardere belasting dan in een personenauto.

De betrokkenheid van ENI bij de MotoGP World Championship heeft het mogelijk gemaakt om de producten te testen onder de zwaarste omstandigheden op tal van racecircuits over de hele wereld. Mede hierdoor is ENI een bewezen pionier en is het merk synoniem aan voortdurende ontwikkeling met behulp van de nieuwste motortechnologie. ENI werkt samen met merken zoals Gilera, Scarabeo, Moto Guzzi en Derbi. Tevens heeft ENI speciale smeermiddelen ontwikkeld in samenwerking met Piaggio en Aprilia Racing.

Klik hier voor de brochure