Landbouw: Agri en grondverzet 2018-08-12T12:34:48+00:00
Loading...

Met ENI en HERMAX LUBRICANTS beschikt U over een complete lijn smeermiddelen voor landbouw- en grondverzetmachines, die aan de hoogste prestatienormen voldoen.

Het smeermiddelen assortiment omvat zowel produkten met traditionele technologiën, die gebruik maken van bekende en betrouwbare formuleringen, als geavanceerde technologieën, geschikt voor moderne voertuigen die zijn uitgerust met uitlaatgasemissie verlagende nabehandelingssystemen.

Deze smeermiddelen lijn is speciaal ontwikkeld voor een lager brandstoferbruik, de beste prestaties in alle weersomstandigheden, milieuvriendelijkheid en langdurige prestaties.

Hermax biedt U een reeks gespecialiseerde produkten, zoals multifunctionele oliën, koelvloeistoffen, hydraulische vloeistoffen en smeervetten, om zo aan de behoefte van de meeste grondverzetmachines te voldoen.

  • Motor oliën

Dit geavanceerde produktassortiment is ontworpen om aan alle eisen van voertuigen die niet op de snelweg komen te voldoen.

De lijn voldoet aan de meest veeleisende specificaties zoals vastgelegd door toonaangevende motorfabricanten. Het assortiment omvat ook smeermiddelen, die specifiek zijn ontwikkeld voor de nieuwe generatie EURO V en VI motoren welke zijn uitgerust met uilaatgas nabehandelingssystemen, waarvoor speciale additieven vereist zijn.

  • Transmissie oliën

Deze innovatieve productlijn is geschikt voor gebruik in zowel klassieke transmissies als in moderne aandrijfsystemen.

De producten voldoen aan een breed scala van specificaties  zoals vastgesteld door toonaangevende internationale organisaties en vereist door de meeste tractoren en grondverzetmachines die tegenwoordig operationeeel zijn.

  • Multifunctionele oliën

Multifunctionele producten ontworpen voor de smering van een breed scala aan systemen die op tractoren en grondverzetmachines aanwezig zijn.

Deze oliën zijn verdeeld in twee categorieën:

– U.T.T.O. (Universal Tractor Transmission Oil): smeermiddelen die geschikt zijn voor alle systemen met uizondering van de motor.

– S.T.O.U. (Super Tractor Oil Universal): smeermiddelen die geschikt zijn voor gebruik in zowel alle systemen alsook de motor.

  • Koelvloeistoffen

De speciale koelvloeistoffenlijn op basis van glycol zorgt voor een uitstekende koeling van de koelsystemen op moderne tractoren en bouwmachines.

De formuleringen garanderen uit optimale uitwisseling van de warmte in de radiator, wat een veilig gebruik van de motor mogelijk maakt zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Alle koelvloesitoffen zijn milieuvriendelijk om zij zijn geformuleerd zonder Nitriet, Amine en Fosfaat (N.A.P. vrij).

  • Hydraulische vloeistoffen

Een volledig assortiment van smeermiddelen voor uitstekende hydraulische en hydrodynamische prestaties, beschikbaar in verschillende prductlijnen en viscositeits niveau´s.

De smeermiddelen voldoen aan alle eisen van werktuigen en landbouwmachines.

De keuze van de vloeistof is afhankelijk van het type gebruik, de bedrijfsomstandigheden en de karakteristieken van de componenten van het hydraulisch systeem.

  • Vetten

ENI en HERMAX LUBRICANTS bieden een breed scala aan vetten die aan alle toepassingseisen voldoen.

Vetten voor speciale toepassingen bij extreem lage temperaturen en zware belastingen zijn tevens beschikbaar.

Klik hier voor de brochure