Over ons

Over ons 2018-11-08T14:54:37+00:00

HERMAX LUBRICANTS is een recente speler op de Benelux smeeroliemarkt met meer dan 25 jaar ervaring en expertise in de sector.
Vanuit Antwerpen opererend spelen we snel in op uw smeeroliebehoeftes door goede logistiek, uitgebreide opslag en accurate leveringen.
Na intensieve analyse van uw noden, zorgen we voor de inzet van de juiste smeermiddelen, hiervoor beschikken we over een uitgebreide database en werken we nauw samen met de technische diensten van onder andere ENI BENELUX en MORRIS LUBRICANTS.

 

Met ENI LUBRICANTS (voorheen Agip) beschikken we over een merk van wereldformaat met een rijke historie en een compleet gamma OEM goedgekeurde kwaliteitssmeermiddelen en antivriesmiddelen voor garages, transportsector, landbouw en industrie.
Gasmotoroliën zijn onze specialiteit, HERMAX LUBRICANTS is exclusieve Benelux verdeler voor MORRIS LUBRICANTS (GEO), een vooraanstaand fabrikant en specialist ter zake.

´MORRIS GEO´, een complete range goedgekeurde ´low-ash´ gasmotoroliën voor aardgas-, biogas-, syngas- en stortgasapplicaties.
Doorgedreven monitoring en labo analyses (Lubetrend) zijn essentieel en optimaliseren de levensduur van het smeermiddel.

Hermax commercialiseert onder het merk Hermax Lubricants een compleet gamma betaalbare kwaliteitssmeermiddelen en antivriesmiddelen voor vrijwel alle sectoren, uiteraard verkrijgbaar in zowel kleinverpakkingen, vaten en bulk.