Morris Lubricants 2018-09-17T19:15:45+00:00

VERNIEUWERS ALS HET OP SMEEROLIEN VOOR GASMOTOREN AANKOMT !!

Als toonaangevend producent van hoogwaardige technische smeermiddelen is MORRIS LUBRICANTS reeds 140 jaar actief met innovaties op smeermiddelengebied.

MORRIS LUBRICANTS werkt doorlopend aan de ontwikkeling van een volgende generatie produkten die telkens opnieuw de verwachtingen van onze klanten ruim overschrijden.

Een ervaren en deskundig team werkt nauw samen met de grootste OEM´s van GASMOTOREN ter wereld om te garanderen dat deze door fabricanten goedgekeurde en in de praktijk geteste produkten aan de meest recente en strengste internationale normen blijven voldoen.

Inmiddels zijn onze MORRIS GEO gasmotoroliën officieel goedgekeurd door GE Jenbacher, M.A.N., CAT, MWM DEUTZ en zijn de approvals voor GUASCOR en CUMMINS in aanvraag.

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT SMEEROLIEN VOOR GASMOTOREN.

Ons assortiment gasmotoroliën is specifiek samengesteld om verbeterde bescherming tegen corrosie te bieden, oxydatie- en nitrietbestendig te zijn, efficiënt te werken over een groot bereik aan bedrijfstemperaturen, vuilafzetting te voorkomen en een robuust zuurneutralisatiesysteem te bieden met langdurige (in praktijk bewezen) standtijden.

Brandstofgassen zijn o.a. AARDGAS, BIOGAS, SYNGAS EN STORTGAS.